ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ: Οι χρεώσεις μιας εμπιστευτικής έρευνας κυμαίνεται ανάλογα με το αντικείμενο και την διάρκεια της έρευνας, τον τόπο διεξαγωγης, τα μέσα κα.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Πόσο μπορεί να χρεωθεί μια έρευνα;

Αξίζει να επισημανθεί ότι είναι πολύ σημαντικό βήμα η απόφαση της επιλογής ενός συγκεκριμένου ντετέκτιβ για την υπόθεση που έχετε. Έτσι, εφόσον φτάσατε σε αυτό το στάδιο, είναι η ώρα για να σκεφτείτε κάποια σημαντικά πράγματα, όπως για παράδειγμα την τιμή που μπορεί να κοστίζει μια έρευνα.

Αρχικά χρειάζεται να σκεφτείτε ότι η συζήτηση της τιμής μιας υπηρεσίας τηλεφωνικώς, είναι αρκετά ύποπτη. Αντιθέτως απαιτεί μεγάλη προσοχή, καθώς ενδέχεται να προκύψουν άσχημα γεγονότα, όταν συναναστρέφεστε με τέτοιου είδους γραφεία. Ωστόσο αυτό που πρέπει να αναλογιστείτε, είναι εάν γίνεται μια υπόθεση να μπορεί να αναλυθεί μέσω τηλεφώνου. Έτσι μπορεί να επιτευχθεί το εργασιακό πλάνο, χωρίς όμως να απαιτείται η δια ζώσης συνάντηση.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΑ

Αξίζει να τονιστεί ότι σημαντικό κριτήριο για τον άριστο επαγγελματισμό ενός ιδιωτικού ερευνητή αποτελεί ο αναλυτικός τιμοκατάλογος ανάλογα με την υπηρεσία. Παράδειγμα αποτελεί η υπόθεση πατρότητας. Εδώ ενδέχεται να εμφανιστούν περαιτέρω στοιχεία και παράγοντες που μπορεί να αυξήσουν το κόστος της υπηρεσίας.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ

Συμπληρωματικά είναι σημαντικό να αναρωτηθείτε προηγουμένως, εάν ο ντετέκτιβ που ενδιαφέρεστε, είναι ικανός να σας αναφέρει το κόστος της έρευνας, ανεξαρτήτου του μεγέθους της. Σαφέστατα υπάρχουν αμέτρητα ερωτήματα παρόμοιου θέματος. Εξάλλου ο επαγγελματισμός ή μη ενός ιδιωτικού ερευνητή φαίνεται και από τον τρόπο που αυτός σας παρουσιάζει τηλεφωνικώς τις τιμές.

Ποιοι λόγοι καθορίζουν το κόστος μίας εμπιστευτικής έρευνας;

Σε αυτό το σημείο παρουσιάζονται 10 λόγοι, οι οποίοι καθορίζουν το κόστος μιας εμπιστευτικής έρευνας:

deadline

  1. Το αντικείμενο που αποτελεί την έρευνα. Εάν πρόκειται για υπόθεση απιστίας, εδώ χρειάζεται λεπτότητα και διακριτικότητα, όσον αφορά παραδείγματος χάριν το bullying σε ανήλικο.
  2. Η συνολική διάρκεια της υποθέσεως.
  3. Η αξιοποίηση τρόπων και μέσων. Όπως η παρακολούθηση προσώπου έχει αρκετές επιπλέον παραμέτρους.
  4. Η εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού, η οποία θα αποτελέσει τον βοηθητικό παράγοντα για την επίλυση μιας υπόθεσης.
  5. Η μεγάλη πιθανότητα για συνδρομή με συνεργαζόμενο δικηγορικό γραφείο, αν δεν υπάρχει η δυνατότητα από τον πελάτη.
  6. Το deadline, το οποίο ανακοινώνεται από την αρχή.
  7. Η τοποθεσία στην οποία γίνονται οι έρευνες, είτε είναι στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό. Εάν γίνει για παράδειγμα έρευνα στις Η.Π.Α. έχει διαφορετική τιμή για ένα γραφείο ιδιωτικών ερευνών από μια υπόθεση σε χώρα της Ε.Ε. Το ίδιο ισχύει και για τις τιμές σε υποθέσεις που σχετίζονται με πόλεις των Η.Π.Α. και της Αυστραλίας. ***
  8. Η βιομηχανική κατασκοπεία έχει πλέον πολλές πτυχές, οι οποίες είναι απαιτητικές. Κυριαρχεί μεγάλος ανταγωνισμός των εταιρειών προμηθευτών του δημοσίου που οδηγεί σε δίκες με πολύ κόστος.
  9. Ένα πρόκειται για πρόσωπα που ανακοινώνονται με εξαφανισμό, απαιτείται έρευνα και διπλή ανασκόπηση παλαιών στοιχείων. Τα γραφεία μας έχουν την άνεση και ικανότητα να αναλαμβάνουν τέτοιου είδους υποθέσεις.
  10. Ένα επιπρόσθετο θέμα είναι η εξαπάτηση ηλικιωμένων, το οποίο αποτελείται από πολλές υποθέσεις. Έχουν υπάρξει περιπτώσεις όπου υπάρχουν διπλές διαθήκες με εναγόμενους ακόμη και σε συγγένεια πρώτου βαθμού.

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε!

Ποιες χρεώσεις ισχύουν στις ΗΠΑ;

detective USA

*** «Στην πόλη Maryland στις Η.Π.Α. οι τιμές κυμαίνονται από 40,000$ – 75,000$ την ώρα και μερικές φορές ακόμη περισσότερο. Οι ερευνητές συχνά έχουν την κατάλληλη ειδικότητα και όπως στις περισσότερες υπηρεσίες, θα πληρώσετε ένα υψηλότερο ποσό για την εργασία των ατόμων με περισσότερη εμπειρία και εκπαίδευση. Είναι αλήθεια ότι πολλοί μπορεί να απαιτήσουν αρκετά μεγάλη προκαταβολή. Μπορεί να πληρώσετε από 1,000$ εώς 5,000$ αναλόγως της υπόθεσής σας.»

Πηγή: https://www.peoples-law.org/using-private-investigation-service

Πόσο κοστίζουν κάποιες υπηρεσίες στην Αγγλία;

detective UK

Εντούτοις από την άλλη πλευρά στην Αγγλία, η τιμή για τον ντετέκτιβ εξαρτάται από την υπόθεση που έχετε. Κατά συνέπεια, εάν εμπλακούν και περαιτέρω άτομα, όπως συνεργάτες, δικηγόροι, εξοπλισμός το κόστος ενδέχεται να αυξηθεί. 

ΑΣ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Τυπικό κόστος για συχνές απλές έρευνες είναι:

  1. Παρακολούθηση:                   £45 - £75 την ώρα
  2. Παρακολούθηση ατόμων:   £150 - £350
  3. Έλεγχοι στο υπόβαθρο:         £55 - £95 την ώρα
  4. Ιχνηλάτηση με GPS:             £300 - £800

Πηγή: https://www.investigate.uk/frequently-asked-questions/

Τι συμβαίνει σε άλλη εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο;

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Επίσης σε άλλη βρετανική εταιρεία παρουσιάζονται αναλυτικά οι τιμές στο γραφείο ιδιωτικών ερευνών:

  • Έρευνα:                                                £49.50 την ώρα
  • Τιμή Ιδιωτικού Ερευνητή:                   £59.95 την ώρα
  • Έρευνα ατυχήματος:                             £59.95 την ώρα
  • Αναφορά ατυχήματος στον δρόμο:    £495.00
  • Έλεγχος από ορκωτούς λογιστές:          £135.00 - £165.00 / ώρα
  • Αποτυπώματα – συγκέντρωση / αποτύπωση με μελάνι: £65.00 / ανά άτομο
  • Αποτυπώματα – σύγκριση και ανάλυση:          £95.00 / ώρα
  • Εγκληματολογική έρευνα με υπολογιστή:    £65.00 / ώρα

Πηγή: https://www.private-detectives.co.uk/admin/rates.htm

Ποιες χρεώσεις ντετέκτιβ ισχύουν στην Ιαπωνία;

Σε μια άλλη χώρα του πλανήτη, στην Ιαπωνία, παρουσιάζεται ένας πολύ μεγάλος τιμοκατάλογος με τις υπηρεσίες που αναλαμβάνει εκείνο το γραφείο.

Έρευνα Social Media:                         $240
Αποτυπώματα:                                    JPY22.000 (τοπικό νόμισμα Ιαπωνίας)
Έρευνα μιας υπόθεσης:                      από $500 - $1,500
Εντοπισμός εξαφανισμένου ατόμου:   από $500 - $3,000

Πηγή: https://www.japanpi.com/pricing/

 

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ

Πριν λίγο καιρό είχε εμφανισθεί στο γραφείο μας ο κύριος Παπαδόπουλος, πελάτης πλέον του γραφείου μας. Ήταν φοβερά απεγνωσμένος με κάποιον άλλον ντετέκτιβ, που είχε αναλάβει την υπόθεσή του. Είχαν συμφωνήσει στην χαμηλή τιμή που του είχε προτείνει ο ιδιωτικός ερευνητής. Εντούτοις όμως, δεν του ανέφερε πως αν εμπλακούν και περαιτέρω άτομα, ταξίδι στο εξωτερικό ή μεγαλύτερος ειδικός εξοπλισμός η τιμή θα αυξηθεί. Η γραμματέας του ντετέκτιβ του ζήτησε να υπογράψει το συμβόλαιο για να ξεκινήσει η έρευνα.

Ακολούθως ο κύριος Παπαδόπουλος, υπέγραψε το συμβόλαιο, χωρίς όμως να διαβάσει τους όρους του, και ειδικά αυτόν που έλεγε για την επιπλέον χρέωση σε περίπτωση που χρειαστεί πιο εξονυχιστική έρευνα.

Συνεπώς η έρευνα άρχισε με χαμηλή τιμή, η οποία όμως κατά τη διάρκεια της έρευνας αυξανόταν. Στο τέλος, όπου έπρεπε να γίνει η επιπλέον πληρωμή, ενημερώθηκε ο κύριος Παπαδόπουλος, ότι χρωστούσε και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Αυτό συνέβη διότι η έρευνα συνεχίστηκε στο εξωτερικό και χρειάστηκε επιπλέον ειδικός εξοπλισμός.

 

ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ;

Η επίπτωση ήταν ο πελάτης να εξαγριωθεί, επειδή δεν του είχε ανακοινωθεί εξαρχής ότι θα υπάρξει και επιπλέον χρέωση για την έρευνά του. Δεν διέθετε το ποσό που απαιτούσε η έρευνα. Έτσι το αποτέλεσμα ήταν, ο πελάτης να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, και σε ένα πλήρες αδιέξοδο.

Αντιθέτως στην εταιρεία μας είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή τόσο για την τιμή της έρευνας όσο και για τις επιπρόσθετες χρεώσεις που μπορεί να προκύψουν. Πάντα ενημερώνουμε τον πελάτη, έτσι ώστε να υπάρχει σαφήνεια από την πρώτη συνάντηση στη συνάντηση μαζί του. Αυτό γίνεται εξαρχής, ώστε για να γνωρίζει ότι βρίσκεται σε σωστά επαγγελματικά χέρια.

Ελάτε σε εμάς και δεν θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι!

Λίγες πληροφορίες για την εταιρεία μας…

Λειτουργούμε 24 ώρες το 24ωρο, ακόμη και της ημέρες αργιών. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική και τους περισσότερους νομούς στην υπόλοιπη Ελλάδα. Είμαστε στη διάθεση να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες που σας αξίζουν!

ΠΗΓΕΣ ΑΡΘΡΟΥ:

  • https://www.peoples-law.org/using-private-investigation-service/
  • https://www.investigate.uk/frequently-asked-questions/
  • https://www.private-detectives.co.uk/admin/rates.html/
  • https://www.japanpi.com/pricing/