Εξοπλισμός

Το γραφείο μας διαθέτει ότι πιο σύγχρονο επιτάσει η τεχνολογία και ο εξοπλισμός παρακολούθησης. Στελεχώνεται από μια ομάδα συνεργατών που είναι κορυφαίοι στον χώρο των ιδιωτικών ερευνών, έχοντας στη διάθεσή τους τα πιο σύγχρονα μέσα για να μπορούν να επιτελούν όλες τις έρευνες που αναλαμβάνουν με επιτυχία. Γιατί όπως είναι γνωστό, η δουλειά ενός ιδιωτικού ερευνητή περιλαμβάνει συχνά εκτός από έρευνα και παρακολούθηση, κάτι που μερικές φορές ίσως θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του. Σε αυτή την περίπτωση ο εξοπλισμός του κάνει τη διαφορά, δίνοντάς του τη δυνατότητα να συλλέξετε όποια στοιχεία χρειάζεται ενώ παραμένει ταυτόχρονα ασφαλής και αόρατος.

Παρακολουθούμε και ενημερωνόμαστε με σεμινάρια για τις τεχνολογικές εξελίξεις από όσες χώρες κατασκευάζουν μικροσυσκευές τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Αμερική και το Ισραήλ.

Πλαισιωμένοι από κορυφαίους επαγγελματίες και με τα κατάλληλα, υπερεξελιγμένα εργαλεία της σύγχρονης τεχνολογίας (κάμερες, μικροκάμερες, πομπούς, μικροπομπούς ειδικά εξοπλισμένους, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καταγραφικά υψηλής ευκρίνειας, εργαλεία ελέγχου ασφάλειας του χώρου, ανιχνευτές ψεύδους, συσκευές εντοπισμού κοριών κ.ά.) μπορούμε να φέρουμε σε πέρας κάθε υπόθεση με επαγγελματισμό, εχεμύθεια, αξιοπιστία και διακριτικότητα.