Στο πλαίσιο της ανόδου της εγκληματικότητας κατά τα διάρκεια των τελευταίων ετών, αυξήθηκαν και τα κρούσματα απαγωγών.  Ο όρος απαγωγή περιγράφει την αρπαγή και κατακράτηση ενός ατόμου δια της βίας ή με δόλο. Η απαγωγή είναι ένα έγκλημα (σοβαρό αδίκημα) που μερικές φορές διαπράττεται σε συνδυασμό με άλλα. 

ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΑΓΩΓΩΝ

Δυστυχώς τα θύματα των απαγωγών δεν περιορίζονται σε μία ομάδα, λ.χ. άνθρωποι με μεγάλα περιουσιακά στοιχεία ή ανώτερης κοινωνικής τάξης, σε παιδιά ή ενήλικες. Σύμφωνα με τα δοθέντα από της αρμόδιες Αρχές στοιχεία, τα θύματα ανήκουν σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις οικονομικοκοινωνικές βαθμίδες. 

Ποια είναι τα κίνητρα των απαγωγέων;

Κίνητρο των απαγωγέων μπορεί να είναι το χρηματικό όφελος,  είτε ως λύτρα είτε  ως απολαβή κερδών που συνδέονται με άλλα εγκλήματα όπως η εμπορία ανθρώπινων οργάνων, λευκής σαρκός, η παιδική πορνογραφία, η πώληση ανθρωπίνων οργάνων, η εκβίαση και φύλαξη παιδιών. 

Σε περίπτωση που κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας (συγγενής ή φίλος) έχει πέσει θύμα απαγωγής, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ είναι το κατάλληλο άτομο για να απευθυνθείτε και να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Οι συνεργάτες του γραφείου μας θα χειριστούν με οξυδέρκεια, εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα όλες  τις πληροφορίες που θα λάβουν και θα προσπαθήσουν με τον ορθότερο δυνατό τρόπο να οδηγηθούν στο θύμα της απαγωγής. Το γραφείο μας έχει πολυετή (διαθέτει μεγάλη) εμπειρία και μεγάλο ποσοστό επιτυχιών στην έκβαση υποθέσεων απαγωγής.
 

Τελευταία ενημέρωση: 09 Ιανουαρίου 2021 από: Detectives Greece Team

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ DETECTIVES GREECE σκοπό έχουμε μεταξύ άλλων να συνδράμουμε όταν έχετε περιέλθει σε αδιέξοδο.

Για αυτό φροντίζουμε να κάνουμε προσιτές τις υπηρεσίες μας σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ