Συζυγική Απιστία

Έρευνες των τελευταίων 13 ετών έχουν δείξει ότι 10% έως 60% των ανθρώπων που διατηρούν μακροχρόνια σχέση είτε βρίσκονται εντός έγγαμου βίου έχουν συνάψει παράλληλες ερωτικές σχέσεις. Οι σχέσεις αυτές άλλοτε είναι βραχύχρονες και άλλοτε μακρόχρονες. Στην πρώτη περίπτωση, ο απατημένος μπορεί να μην αντιληφθεί την απιστία. Στη δεύτερη όμως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να καταλάβει, να διαισθανθεί την ύπαρξη ενός τρίτου ατόμου και να θελήσει να ανακαλύψει την αλήθεια.

Γραφείο Ιδιωτικών ερευνών για τις απαιτούμενες αποδείξεις

Το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών αναλαμβάνει με απόλυτη εχεμύθεια να διαλευκάνει την υπόθεσή σας, παρέχοντάς σας άμεσα τις απαιτούμενες αποδείξεις.

Ο χειρότερος εχθρός σε μια σχέση είναι η αμφιβολία και η αβεβαιότητα. Οφείλουμε να περνάμε τον χρόνο μας με τους ανθρώπους που αγαπάμε, που μας αγαπούν και μας σέβονται. Όμως οι αμφιβολίες για την πίστη του συντρόφου μας μετατρέπουν τις στιγμές ευτυχίας σε στιγμές έντασης και άγχους, καταργώντας εντελώς την απόλαυση του κοινού βίου.

Ποιες είναι  οι ενδείξεις απιστίας;

Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις απιστίας: ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά του συντρόφου σας, έλλειψη ενδιαφέροντος/επικοινωνίας, ελαχιστοποίηση ερωτικών συνευρέσεων, υπερβολικός ζήλος για την εμφάνισή του/της, αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, πρωτοφανές ενδιαφέρον για τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και δραστηριότητες. Όμως το σημαντικότερο σημάδι για την πιθανότητα απιστίας του συντρόφου σας έγκειται στο αλάνθαστο ένστικτό σας.

Απευθυνθείτε σε μας για να μάθετε την αλήθεια. Επειδή μερικές φορές είναι αδύνατο να γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν οι υποψίες μας είναι πράγματι αληθινές ή απλώς προϊόν της φαντασίας μας, αν δεν έχουμε πληροφορίες από πρώτο χέρι. Μετά από μια σοβαρή έρευνα, η αμφιβολία εξαφανίζεται και μπορείτε να συνεχίσετε τη ζωή σας με τον πλέον κατάλληλο τρόπο. Μπορείτε να πάρετε τις αποφάσεις βασισμένοι σε πραγματικές πληροφορίες και γεγονότα, και όχι μόνο σ’ ότι λένε οι άλλοι ή σε ότι υποψιάζεστε