οικογενειακές έρευνες

Πρωτοπορούμε και στις οικογενειακές έρευνες με γνώμονα ότι η έννοια της οικογένειας αποτελεί το θεμέλιο λίθο κάθε κοινωνίας.

Ακόμη και οι πιο δεμένες οικογένειες έχουν προβλήματα και ανησυχίες

Ακόμη και οι πιο δεμένες οικογένειες έχουν προβλήματα ή ανησυχίες. Πολλές φορές η αλήθεια είναι δύσκολο να αποκαλυφθεί και η ειλικρίνεια απουσιάζει. Είναι πάρα πολύ σημαντικός ο τρόπος με τον οποίο χειριζόμαστε το εκάστοτε πρόβλημα. Μια λάθος αντιμετώπιση μπορεί να επιφέρει περισσότερα προβλήματα. Εάν έχετε υποψίες ότι κάποιος από τους αγαπημένους σας βρίσκεται σε δύσκολη θέση ή κρύβει κάτι σοβαρό, μια εμπιστευτική ενδοοικογενειακή έρευνα απαιτείται.

Πότε απαιτείται μία οικογενειακή έρευνα;

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στις οποίες απαιτείται μία οικογενειακή έρευνα από έναν έμπειρο ιδιωτικό ερευνητή μπορεί να ρίξει φως στα γεγονότα και να σας οδηγήσει στην αλήθεια για το τι πραγματικά συμβαίνει στην οικογένειά σας. 

  1. Έχετε υποψίες ότι είστε θύμα συζυγικής απιστίας;
  2. Ανησυχείτε μήπως το παιδί σας κάνει χρήση ουσιών; 
  3. Έχετε υποψίες ότι οι συναναστροφές των παιδιών σας είναι ακατάλληλες;
  4. Mήπως ανησυχείτε ότι τα περιουσιακά σας στοιχεία ξοδεύονται αλόγιστα;
  5. Φοβάστε για την ασφάλεια της οικογένειάς σας;
  6. Απειλείσθε εσείς ή η οικογένειά σας με οικονομικό ή φυσικό τρόπο;

Με την επαγγελματική βοήθεια ενός ιδιωτικού ερευνητή, μπορείτε να πάρετε απαντήσεις σε όλες τις πιθανές ερωτήσεις σας σχετικά με ότι σας απασχολεί για την οικογένειά σας. Η εμπιστευτικότητα είναι χαρακτηριστικό του γραφείου μας και συνοδεύεται από απόλυτη εχεμύθεια. Μαζί μας μπορείτε να είστε ασφαλείς.