Παρακολούθηση τηλεφώνων

Υπάρχουν πολλοί τρόποι παρακολούθησης τηλεφώνου είτε σταθερού είτε κινητού. Και βέβαια, η ευκολότερη παρακολούθηση απ’ όλες είναι εκείνη των σταθερών τηλεφώνων μέσω των ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ. Ακόμη και στις μέρες μας, από τους κατανεμητές των πολυκατοικιών ή από το ΚΑΦΑΟ του τετραγώνου, η παρακολούθηση σταθερών θεωρείται απλούστατη για τους ειδικούς. Δυστυχώς, το μόνο μειονέκτημα είναι πως τώρα πια κανείς δεν μιλάει  πια από το σταθερό.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Συνεπώς, η παρακολούθηση του σταθερού τηλεφώνου γίνεται: 

  1. Με την εγκατάσταση κάποιας συσκευής στο καλώδιο της τηλεφωνικής γραμμής.
  2. Με την τοποθέτηση κοριού (συσκευή καταγραφής συνομιλιών) στη συσκευή του σταθερού τηλεφώνου.

Ανάγκη παρακολούθησης σταθερού ή κινητού τηλεφώνου

Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες κατά τη διάρκεια της έρευνας του ιδιωτικού ντετέκτιβ επιβάλλεται η παρακολούθηση του σταθερού ή κινητού τηλεφώνου, όπως ηλικιωμένων ατόμων που βρίσκονται σε αδυναμία ή έχουν κάποια μορφή ανοϊκής πάθησης, και τότε η παρακολούθηση μπορεί να τους σώσει τη ζωή. Στην περίπτωση επίσης εναρών ατόμων ή εφήβων για τους οποίους υπάρχει υπόνοια ότι κάνουν χρήση ουσιών ή συμμετέχουν σε παράνομες πράξεις, απαιτείται εκ των προτέρων η γραπτή άδεια του γονέα ή κηδεμόνα.

Η παρακολούθηση επιτυγχάνεται με τον απαραίτητο ειδικό εξοπλισμό.  Να σημειώσουμε εδώ ότι απαγορεύεται η παρακολούθηση για αθέμιτους λόγους, ενώ επιτρέπεται μόνο για θεμιτούς σκοπούς όπως ορίζει ο νόμος  3206/2003, ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003.

Το γραφείο  μας με την πολυετή εμπειρία του και χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους, μπορεί να σας εξασφαλίζει με απόλυτη εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα την τηλεφωνική προστασία του χώρου σας, δηλαδή την άμεση και ολοκληρωτική εξουδετέρωση των υπηρεσιών παρακολούθησης και υποκλοπής τηλεφωνικών συνομιλιών.