Η παρενόχληση στο χώρο εργασίας είναι ένα ευρέως διαδεδομένο πρόβλημα. Η παρενόχληση στο χώρο εργασίας μπορεί να είναι σεξουαλικής, σωματικής ή ψυχολογικής μορφής. Μπορεί επίσης να εκφράζεται με επαναλαμβανόμενα  πειράγματα, εκφοβισμό, επιθετικότητα, με διάφορες μορφές κατάχρησης και βίας.

Παρά το γεγονός ότι οι διάφορες μορφές παρενόχλησης, κατάχρησης, κακομεταχείρισης και βίας στο χώρο εργασίας είναι ένα συχνό φαινόμενο, εντούτοις οι ειδικοί δεν έχουν ακόμη καταφέρει να καταλήξουν σε ένα κοινά αποδεκτό και περιεκτικό ορισμό του προβλήματος σε όλες του τις μορφές. Προκαλεί σοβαρές αρνητικές συνέπειες για τους εργαζόμενους, την οικογένεια και το κοινωνικό τους περιβάλλον. Παράλληλα επιδρά στην επαγγελματική τους απόδοση την οποία μπορεί να μειώνει.

Σε περίπτωση που εσείς ή κάποιος οικείος σας έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης εντός εργασιακού χώρου, απευθυνθείτε στο γραφείο μας και ιδιωτικός ερευνητής που εξειδικεύεται στα ζητήματα σεξουαλικής παρενόχλησης, θα σας καθοδηγήσει στην επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζεται.  

Τελευταία ενημέρωση: 25 Ιανουαρίου 2021 από: Detectives Greece Team

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ DETECTIVES GREECE σκοπό έχουμε μεταξύ άλλων να συνδράμουμε όταν έχετε περιέλθει σε αδιέξοδο.

Για αυτό φροντίζουμε να κάνουμε προσιτές τις υπηρεσίες μας σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ