Συλλογή τεκμηριωμένων στοιχείων

Η συλλογή τεκμηριωμένων στοιχείων με ισχυρή νομική βάση είναι μία ιδιαίτερα επίπονη διαδικασία που απαιτεί μελέτη και εις βάθος έρευνα. Πολλές φορές ο αστάθμητος παράγοντας παίζει καταλυτικό ρόλο.

Τα τεκμηριωμένα στοιχεία είναι η βάση πάνω στην οποία στηρίζεται η επιτυχή έκβαση μιας νομικής υπόθεσης. Έχει συμβεί πολλάκις να βρεθεί κάποιος στην αίθουσα του δικαστηρίου με τη βεβαιότητα ότι έχει μία στέρεα υπόθεση, με όλα τα κατάλληλα στοιχεία και να βρεθεί προ εκπλήξεως, επειδή το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο.

Έχοντας κατάλληλα καταρτισμένους ανθρώπους αναλύουμε κάθε πτυχή μιας υπόθεσης λαμβάνοντας υπόψη ακόμα και τις πιο δύσκολες και ασυνήθιστες παραμέτρους. Ένα σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση μπορεί να προκύψει από εκεί που δεν το περιμένει κανείς και σε εντελώς ανύποπτο χρόνο.

Στόχος του γραφείου μας είναι να συλλέγουμε το μέγιστο αριθμό στοιχείων στον ελάχιστο χρόνο, προσφέροντας λύσεις ακόμα και σε περιπτώσεις που κατά πολλούς η προσπάθεια θα ήταν μάταιη. Η ομάδα μας συγκεντρώνει συντονισμένα και μεθοδικά όλα τα απαραίτητα στοιχεία, όσο μικρά ή μεγάλα κι αν είναι.

Προσφέρουμε στον πελάτη αποδεικτικά στοιχεία ικανά να θωρακίσουν την υπόθεση του από όλες τις πλευρές, δίνοντας του έτσι τη σιγουριά του πλέον θετικού αποτελέσματος αλλά και προστατεύουμε κάθε στοιχείο που λειτουργεί προς όφελος της υπόθεση από την πιθανότητα να διαρρεύσει και να καταλήξει στους λάθος ανθρώπους.