Ανάκτηση διεγραμμένων δεδομένων

Η ανάκτηση δεδομένων είναι η διαδικασία της διάσωσης και επεξεργασίας των δεδομένων από αρχεία κατεστραμμένα, χαλασμένα, απαράδοτα ή από δευτερεύοντα μη προσβάσιμα μέσα αποθήκευσης, όταν δεν είναι δυνατή η κανονική πρόσβαση.

υνήθως αυτή η υπηρεσία χρησιμοποιείται για την ανάκτηση σημαντικών αρχείων για τα οποία δεν έχουν δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας και έχουν διαγραφεί κατά λάθος από το σύστημα αρχείων ενός υπολογιστή, εξακολουθούν όμως να παραμένουν στον δίσκο αποσπασματικά. Η υπηρεσία αυτή μπορεί να βοηθήσει τον ιδιωτικό ερευνητή σε έρευνες που διεξάγονται για οικονομικές απάτες/ πληροφορίες, δίνοντάς του πρόσβαση σε δεδομένα που έχουν διαγραφεί.

Το γραφείο μας εναρμονιζόμενο με τις προκλήσεις της σημερινής εποχής και τις προσταγές της τεχνολογίας μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε διεγραμένα δεδομένα από ηλεκτρονικά μέσα, υπολογιστές ή κινητά τηλέφωνα. Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να διεκπεραιώσει με επαγγελματισμό κάθε πρόκληση αναφορικά με την ανάκτηση δεδομένων.