τεστ πατρότητας dna test

Ένα συνηθισμένο σενάριο στο  οποίο χρησιμοποιείται το τεστ DNA είναι αυτό στο οποίο ένας σύζυγος μπορεί να θελήσει να επαληθεύσει ότι η σύντροφός του κυοφορεί το δικό του παιδί, γιατί μπορεί να υποψιάζεται ότι η σύζυγός του έχει ερωτικές συνευρέσεις με άλλο σύντροφο και ότι αυτός δεν είναι ο βιολογικός πατέρας.

Τι είναι το DNA;

Το DNA, ή το δεοξυριβονουκλεϊνικό οξύ, είναι το δομικό στοιχείο των ζωντανών οργανισμών  που βρίσκεται  στον πυρήνα ενός κυττάρου και φέρει γενετικές πληροφορίες.  Ο έλεγχος DNA χρησιμοποιείται  για τον προσδιορισμό της πατρότητας, της απιστίας, της εύρεσης  προγόνων, ή της συγγένειας.

Ο ιδιωτικός ερευνητής δύναται να χρησιμοποιήσει  αυτή την υπηρεσία για να εκτελέσει εργαστηριακές δοκιμές για τους πελάτες του σε τέσσερις κυρίως τομείς:  την πατρότητα και  τις οικογενειακές σχέσεις, την εγκληματολογία και τη γενετική.  Η εξέταση DNA εξειδικεύεται σε τεστ πατρότητας για νομική και ιδιωτική χρήση και προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα οικογενειακών εξετάσεων.

Που απευθύνεται το test DNA;

Το τεστ DNA απευθύνεται ιδιώτες και σε φορείς επιβολής του νόμου για την επίλυση διαφορών σχετικά με την πατρότητα, την άσκηση επιμέλειας τέκνων, ή  την αναγνώριση νόμιμων κληρονόμων.

Σε περίπτωση που διερωτάσθε για την αληθή πατρότητα των υπό την προστασία σας τέκνων ή για την εξακρίβωση της συγγένειάς σας με άλλα άτομα, γνώριμα ή μη, απευθυνθείτε στο Γραφείο μας και εμείς με ακρίβεια, άμεση αποτελεσματικότητα και εχεμύθεια θα οδηγήσουμε στην αποκάλυψη  των απαντήσεων που επιθυμείτε.