Ένα συνηθισμένο σενάριο στο  οποίο χρησιμοποιείται το τεστ DNA είναι αυτό στο οποίο ένας σύζυγος μπορεί να θελήσει να επαληθεύσει ότι η σύντροφός του κυοφορεί το δικό του παιδί, γιατί μπορεί να υποψιάζεται ότι η σύζυγός του έχει ερωτικές συνευρέσεις με άλλο σύντροφο και ότι αυτός δεν είναι ο βιολογικός πατέρας.

Τι είναι το DNA;

Το DNA, ή το δεοξυριβονουκλεϊνικό οξύ, είναι το δομικό στοιχείο των ζωντανών οργανισμών  που βρίσκεται  στον πυρήνα ενός κυττάρου και φέρει γενετικές πληροφορίες.  Ο έλεγχος DNA χρησιμοποιείται  για τον προσδιορισμό της πατρότητας, της απιστίας, της εύρεσης  προγόνων, ή της συγγένειας.

Ο ιδιωτικός ερευνητής δύναται να χρησιμοποιήσει  αυτή την υπηρεσία για να εκτελέσει εργαστηριακές δοκιμές για τους πελάτες του σε τέσσερις κυρίως τομείς:  την πατρότητα και  τις οικογενειακές σχέσεις, την εγκληματολογία και τη γενετική.  Η εξέταση DNA εξειδικεύεται σε τεστ πατρότητας για νομική και ιδιωτική χρήση και προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα οικογενειακών εξετάσεων.

Που απευθύνεται το test DNA;

Το τεστ DNA απευθύνεται ιδιώτες και σε φορείς επιβολής του νόμου για την επίλυση διαφορών σχετικά με την πατρότητα, την άσκηση επιμέλειας τέκνων, ή  την αναγνώριση νόμιμων κληρονόμων.

Σε περίπτωση που διερωτάσθε για την αληθή πατρότητα των υπό την προστασία σας τέκνων ή για την εξακρίβωση της συγγένειάς σας με άλλα άτομα, γνώριμα ή μη, απευθυνθείτε στο Γραφείο μας και εμείς με ακρίβεια, άμεση αποτελεσματικότητα και εχεμύθεια θα οδηγήσουμε στην αποκάλυψη  των απαντήσεων που επιθυμείτε.

Τελευταία ενημέρωση: 09 Ιανουαρίου 2021 από: Detectives Greece Team

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ DETECTIVES GREECE σκοπό έχουμε μεταξύ άλλων να συνδράμουμε όταν έχετε περιέλθει σε αδιέξοδο.

Για αυτό φροντίζουμε να κάνουμε προσιτές τις υπηρεσίες μας σε όλους τους πελάτες: επαγγελματίες και ιδιώτες.

ντετέκτιβ