Αναζήτηση χρεοφειλετών

Στο  πλαίσιο της οικονομικής δυσπραγίας που μαστίζει σήμερα τη χώρα μας έχουν αυξηθεί τα φαινόμενα δανεισμού και εκκρεμών οφειλών. Οι οικονομικές εκκρεμότητες που διαιωνίζονται οφείλονται είτε σε πραγματική ένδεια του οφειλέτη, είτε σε κάποιον ασυνεπή ενοικιαστή, είτε σε έναν επαγγελματία απατεώνα  που προσπαθεί μέσω ψευδούς συνεργασίας να αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό από εσάς.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΧΡΕΟΦΕΙΛΕΤΩΝ, ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΟΦΕΙΛΕΤΗ

Το Γραφείο μας μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας τον εντοπισμό των χρεοφειλετών, καθώς επίσης και να σας ενημερώσει για την  πραγματική οικονομική τους κατάσταση. Συλλέγοντας τα απαραίτητα στοιχεία σας προσφέρουμε τις απαιτούμενες συμβουλές για να διεκδικήσετε  τα χρήματα που σας οφείλουν.

Προσπαθείτε να εντοπίσετε έναν οφειλέτη.

Χρειάζεστε τη διεύθυνση ή το τηλέφωνο κάποιου που έχει εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος. Είστε σε απελπιστική ανάγκη να πάρετε πίσω τα χρήματα που δανείσατε με καλή πίστη.

Τότε ελάτε σε εμάς. Το γραφείο μας θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε το πρόσωπο που σας χρωστάει χρήματα και να κάνετε τα πρώτα βήματα για πάρετε πίσω τα χρήματα σας, που δικαιωματικά σας ανήκουν. Διαθέτουμε μια εξαιρετική ικανή και αποτελεσματική ομάδα με ειδικότητα τον εντοπισμό χρεοφειλετών, τον εντοπισμό εξαφανισμένων ατόμων κάθε είδους, την εύρεση περιουσιακών στοιχείων και οφειλετών, καθώς και στον εντοπισμό και την παρακολούθηση εταιρειών που έχουν προσπαθήσει να διαφύγουν χωρίς να πληρώσουν τις οφειλές τους.