Σχεδιασμός προστασίας εταιρειών

Στο γραφείο μας ο σχεδιασμός προστασίας των εταιρειών υλοποιείται με μία σειρά ιδιαίτερα προηγμένων υπηρεσιών. Μια εταιρική έρευνα είναι η εμπεριστατωμένη έρευνα μιας επιχείρησης ή εταιρείας για την αποκάλυψη αδικημάτων που διαπράττονται από τη διοίκηση, τους υπαλλήλους ή τρίτους. Οι επιχειρήσεις και οι εταιρίες απευθύνονται στα γραφεία ιδιωτικών ερευνητών για έρευνες τέτοιου είδους όχι μόνο σε περίπτωση που υποπτεύονται κάποια παράνομη δραστηριότητα αλλά και για τηνεξασφάλιση του δυναμικού και της προοπτικής ανάπτυξής τους. Εάν ανησυχείτε για την ευημερία της εταιρείας ή της επιχείρησής σας, το γραφείο μας μπορεί να σας παρέχει αξιόπιστες πληροφορίες ώστε να γνωρίζετε συνεχώς τι συμβαίνει στον επαγγελματικό σας χώρο. Οι πληροφορίες αυτές είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία και τη διασφάλιση της ανοδικής πορείας κάθε επιχείρησης.

Ανεντιμότητα από μέρους των υπαλλήλων σας

Εάν αντιμετωπίζετε ανεντιμότητα από μέρους των υπαλλήλων σας, οικονομική ασυνέπεια ή εάν αμφιβάλλετε για τη νομιμότητα μιας εταιρείαςμε την οποία συνεργάζεστε ή πρόκειται να συνεργαστείτε, τότε ο ιδιωτικός ερευνητής μπορεί να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία με νόμιμο και επαγγελματικό τρόπο για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα σας άμεσα και επίσης για να αποτρέψετε μελλοντικά παρόμοια περιστατικά.

 1. Εσωτερικό έλεγχο υπαλλήλων
 2. Κλοπή, υπεξαίρεση, απάτες, εκβιασμός, τη γνωστή απάτη πυραμίδα, και άλλα αδικήματα 
 3. Αμβλυμση κινδύνων από τρίτους
 4. Διαδικτυακή απάτη, ηλεκτρονική παρακολούθηση (electronic bugging), κλοπή, κατασκοπεία από ανταγωνιστές, βιομηχανική καταστοκεία, αντιπερισπασμό παραγωγής κ.ά.
 5. Προστασία εμπορικών σημάτων και διανοητικής ιδιοκτησίας
 6. Προστασία εμπορικών σημάτων και δικαιωμάτων πνευματικών από απομιμήσεις, παραποιήσεις.

Υπάρχουν πολλές πτυχές εταιρικών ερευνών οι οποίες ενδέχεται να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ας αναφέρουμε ενδεικτικά μερικές. Για παράδειγμα, οι έρευνες αυτές μπορεί να αποκαλύψουν εάν ένας συνεταίρος δεν είναι τίμιος, αν ένας υπάλληλος κλέβει από την εταιρεία ή ακόμη να αποκαλύψει κάποια απάτη ή υπεξαίρεση. Ωστόσο, το κύριο μέλημα της εταιρικής έρευνας είναι η διασφάλιση ότι μια εταιρεία λειτουργεί ομαλά και εντός των ορίων του νόμου.

Τύποι Εταιρικής Έρευνας:

Ανάλογα με το τι ψάχνετε να ερευνήσετε στην επιχείρησή σας, ένας ο ιδιωτικός ντετέκτιβ θα διεξάγει μία από τις ακόλουθες έρευνες:

 1. Παράνομη συμπεριφορά των εργαζομένων όπως κλοπή, κατάχρηση ή παρενόχληση. Συνήθως χρησιμοποιείται εξοπλισμός παρακολούθησης.
 2. Ανεύρεση πληροφοριών σχετικά με τις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεστε για εξαγορές, συγχωνεύσεις, κοινοπραξίες, επιχειρηματικά κεφάλαια, ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια και επενδύσεις. 
 3. Εμπεριστατωμένο έλεγχο ιστορικού υπαλλήλων.
 4. Οικονομική έρευνα για απάτη, υπεξαίρεση, ξέπλυμα χρημάτων και άλλα οικονομικά  εγκλήματα. 
 5. Έρευνα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη συλλογή ηλεκτρονικά αποθηκευμένων πληροφοριών καθώς και την ανάκτηση χαμένων δεδομένων.
 6. Καταπολέμηση της διαφθοράς για περιπτώσεις τυχόν δωροδοκίας, εταιρικής απάτης ή βιομηχανικής κατασκοπείας.

Το γραφείο μας ειδικεύεται στη διεξαγωγή εσωτερικών ερευνών στις επιχειρήσεις. Έχουμε τεράστια εμπειρία και μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ομάδα επίλεκτων και απόλυτα εξειδικευμένων ιδιωτικών ερευνητών που μπορεί να διαχειριστεί την έρευνα εντός οποιουδήποτε εταιρικού περιβάλλοντος. Η δουλειά μας στοχεύει στο να παράσχουμε τα στοιχεία που θα προστατεύουν τα συμφέροντά σας  με τον καλύτερο τρόπο. Πλαισιώνουμε τη δουλειά των δικηγόρων σας προσφέροντάς τους αποδείξεις που θα καταστήσουν αξιόπιστες και βάσιμες τις κατηγορίες τους στο δικαστήριο.